• Wiskunde - Deel 1

Wiskunde - Deel 1

  • Model: RMBA2021-101
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €13,95€11,95

Wiskunde - Deel 1

Wiskunde is het eerste rekenvak wat je zult krijgen tijdens je bachelor Bedrijfskunde. Je kunt dit vak zien als een verlengstuk van het vak Wiskunde op de middelbare school. Houd er rekening mee dat dit vak vooral Wiskunde B betreft, en in mindere mate Wiskunde A! Heb jij op de middelbare school Wiskunde A gevolgd, onderschat dit vak dan niet. Duizenden studenten van voorgaande jaren hebben dit vak niet gehaald omdat ze er te laat aan begonnen en hebben onderschat.

In het Reken Maar verslag van Wiskunde nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat. Ten slotte kun je door middel van representatieve oefententamens nog één keer de stof oefenen voordat je de tentamenzaal in gaat.

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Wiskunde te halen!


Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.


Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!

 

Inhoud: Wiskunde deel 1