• Supply Chain Management - Deel 1

Supply Chain Management - Deel 1

  • Model: RMBA1819-903
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €11,95€10,95

Supply Chain Management - deel 1

Het vak Supply Chain Management houdt zich bezig met de complete logistieke keten waar een bedrijf mee te maken krijgt. Kijk naar Starbucks. Hoe zorgen zij er nou voor dat de koffiebonen in Colombia verwerkt worden tot koffie die over de hele wereld verkrijgbaar is en hetzelfde smaakt? Ander voorbeeld, heb je enig idee waarom de Lidl al jarenlang de beste supermarkt is in groente en fruit? Dat komt door hun distributiestrategie, namelijk door het gebruiken van cross-docking. Hoe dit precies werkt zullen we in dit vak bespreken. We gaan ook kijken hoe we IT kunnen gebruiken in onze supply chain. Als jij bijvoorbeeld een groen shirt koopt bij Benetton, dan zal hun informatiesysteem doorgeven aan de fabriek in China dat er één extra groen shirt geproduceerd moet worden. En uiteraard komen de voorraadmodellen weer aan bod, waar je bij het vak Primaire Processen al een basis voor hebt gelegd. Kortom, Supply Chain Management is een breed vak waar ieder bedrijf dagelijks mee te maken heeft.

In het Reken Maar verslag gaan we met jou alle verschillende onderdelen van Supply Chain Management af. We leggen ze uit aan je aan de hand van praktische voorbeelden, en laten je met oefenopgaven direct met de stof aan de gang gaan. In tegenstelling tot veel andere Reken Maar verslagen speelt theorie een grote(re) rol in dit vak. Wij zullen alle theorie die je moet kennen voor je tentamen met je behandelen in het Reken Maar verslag.

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Supply Chain Management te halen!

Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.

Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!

Inhoud: Supply Chain Management - deel 1