• Financiële Processen - Deel 1

Financiële Processen - Deel 1

  • Model: RMBA1819-301
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €11,95€10,95

Financiële Processen - deel 1 (Accounting deeltentamen) 

Financiële Processen bestaat uit twee deeltentamens: het Accounting deeltentamen en het Finance deeltentamen. In het eerste deel van Reken Maar behandelen we alle stof die benodigd is voor het Accounting deeltentamen.

In het accounting gedeelte van dit vak wordt de basis gelegd voor de cijfermatige kant van een bedrijf. Studenten die M&O op de middelbare school hebben zullen zeker onderdelen herkennen. Je leert de spelregels van de wereld van de accountancy, en gaat aan de gang met de balans, winst-en-verliesrekeningen en kasstroomoverzichten. Accounting komt bij elke handeling van een bedrijf om de hoek kijken. Stel dat Heineken een bestelling van 1000 kilo hop ontvangt. Hoe wordt dit verwerkt op de balans? Of, Audi leent 500 miljoen euro om een fabriekshal te bouwen. Hoe kunnen we dit boekhoudkundig verwerken? We gaan het daarnaast hebben over fraude in de boekhouding, hoe deze te plegen en te voorkomen is.

Dit Reken Maar verslag is geschreven door dezelfde schrijver als Primaire Processen. In het Reken Maar verslag gaan we met jou alle verschillende onderdelen van de accounting één voor één af. We leggen ze uit aan je aan de hand van praktische voorbeelden, en laten je met oefenopgaven direct met de stof aan de gang gaan.

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om  Financiële Processen te halen!

Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.

Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!

Inhoud: Financiële Processen - deel 1