• Informatie Management - Deel 1

Informatie Management - Deel 1

  • Model: RMBA1920-405
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €13,95€11,95

Informatie Management - Deel 1

Het internet, informatiesystemen en communicatie technologie in het algemeen hebben ervoor gezorgd dat we niet alleen meer over afstand, communicatie technologie, snelheid en de rol van geografische, fysieke en industriële grenzen, maar ook de manier waarop wij tegenwoordig leven, werken, communiceren, de competitie aangaan en samenwerken met anderen. Hierdoor zijn nieuwe bedrijfsmodellen, nieuwe manieren van ondernemerschap en nieuwe vormen van leiderschap in opkomst. Daar gaat dit vak over. 

Het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Informatie Management te halen!

Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.

Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!

Inhoud: Informatie Management deel 1