• Besliskunde - Compleet

Besliskunde - Compleet

  • Model: RMBA1920-401
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €18,95€16,95

Besliskunde - Compleet

Besliskunde is een vak met veel verschillende onderdelen, die overigens vaak niet direct met elkaar in verband staan. Het geeft je een brede toolset met daarin handige methodes die je helpen om in een bepaalde situatie een beslissing te maken. Is het bijvoorbeeld verstandig om, gezien de huidige marktomstandigheden, een nieuw product op de markt te brengen? Als jij werkt voor Coca-Cola, en je ziet dat Pepsi een marketingcampagne voor haar producten organiseert, is het dan verstandig om óók een marketingcampagne te organiseren, of om juist een andere strategie na te jagen? Methodes om dit soort vraagstukken op te lossen leer je in dit vak.

In het Reken Maar verslag nemen we je mee langs al deze losse onderdelen. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Meteen na het uitleggen van de stof maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat. In het Reken Maar verslag vind je verder een aantal volledige oude tentamens, zodat je de stof nog één keer in zijn geheel kunt oefenen.

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Besliskunde te halen!


Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.


Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!


Inhoud: Besliskunde Compleet