• Financial Accounting - Deel 1

Financial Accounting - Deel 1

  • Model: RMBA1920-901
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €13,95€11,95

Financial Accounting - deel 1

Dit vak gaat verder waar het Accounting gedeelte bij Financiële Processen ophield. Zoals je weet bestaat Accounting uit twee onderdelen: Financial Accounting en Management Accounting. Waar Management Accounting zich richt op het bijhouden van de boeken binnen de organisatie, houdt Financial Accounting zich bezig met het op de hoogte stellen van partijen buiten de organisatie over van de prestaties van het bedrijf. Het eerste waar je dan aan moet denken is het jaarverslag, wat bedoeld is om partijen als aandeelhouders, leveranciers en klanten te informeren over hoe een bedrijf financieel in elkaar steekt. In dit vak ga je alle posten die hierbij relevant zijn één voor één af. Denk aan voorraden, vaste activa, vlottende activa, en alle andere onderdelen van de boekhouding. Ook kijken we als bedrijf leasing in de boekhouding bijhouden, en wordt het vak afgesloten met een hoofdstuk over de analyse van deze financiële statements, iets wat je als accountant bijna dagelijks zult doen.

In het Reken Maar verslag gaan we met jou alle verschillende onderdelen van de accounting één voor één af. We leggen ze uit aan je aan de hand van praktische voorbeelden, en laten je met oefenopgaven direct met de stof aan de gang gaan.

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Financial Accounting te halen!

Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.

Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!

Inhoud: Financial Accounting - deel 1