• Handleiding SMT Case

Handleiding SMT Case

  • Model: RMBA1920-503
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €21,95€18,95

Het probleem met de SMT Case

Bekend gevoel, dat je vast loopt met de SMT case en totaal niet weet wat je precies aan het doen bent? Mis je het overzicht van de het vak SMT? Of wil je gewoon niet dat de SMT case je gemiddelde naar beneden haalt? Wij hebben de oplossing: een handleiding voor de SMT case!

De case voor het vak SMT telt met zijn 3 ECTS zwaar mee voor je gemiddelde. Velen zien deze case als de lastigste opdracht in hun Bachelor Bedrijfskunde. Het grootste probleem van de case is dat je snel het overzicht kwijt raakt. Met deze handleiding helpen we je om weer vat te krijgen op de SMT case!

Veel studenten gebruiken een SMT case van voorgaande jaren als naslagwerk bij het maken van hun eigen case. Dat wordt dit jaar een stuk lastiger, aangezien het vak SMT niet langer gebruik maakt van het statistische programma SPSS, maar het programma R. Daardoor is het veel lastiger om de cases van voorgaande jaren als naslagwerk te gebruiken.


Hoe gaat deze handleiding mij helpen?

In deze handleiding structureren wij de SMT case voor jou. We leggen je alle toetsen uit die je moet gebruiken voor de case, en zorgen ervoor dat je precies snapt waar je mee bezig bent. Dit doen we steeds in twee onderdelen

1.       Uitleg van de theorie: Om te beginnen leggen we je de achtergrond van de toets uit. Wanneer gebruik je een bepaalde toets? Wat zeggen nou de getallen die uit de output komen? Ons doel is dat je daadwerkelijk snapt wat je aan het doen bent.

2.       Toepassing van de theorie op een voorbeeld: We gebruiken in het verslag een voorbeeldcase, waar we alle theorie op toepassen. Dus, elke toets wordt toegepast op deze voorbeeld case. Op deze manier zie je precies hoe je de toets moet gebruiken in het programma R. Je ziet hoe je de opdracht geeft aan het programma, welke output eruit komt, en hoe je deze output interpreteert.

Daarna is het aan jou om deze toetsen toe te passen op je eigen SMT case. Je doet in principe hetzelfde als het voorbeeld in de handleiding, alleen pas je deze toe op je eigen dataset.


Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.


Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!


Inhoud: SMT Case handleiding