• Management Accounting - Deel 2

Management Accounting - Deel 2

  • Model: RMBA1920-502
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €13,95€11,95

Management Accounting - Deel 2

Accounting bestaat grofweg gezegd uit twee onderdelen: Financial Accounting en Management Accounting. Waar Financial Accounting zich richt op partijen buiten de organisatie, houdt Management Accounting zich bezig met het bijhouden van de boeken binnen de organisatie. Er zijn bijvoorbeeld verschillende manieren om voorraad te waarderen. Wat is de meest gunstige manier van waarderen in een bepaalde situatie, bijvoorbeeld wanneer je een kledingwinkel hebt met voorraad die modegebonden is? Hoe stel je als onderneming een budget op, en hoe controleer je achteraf of de posten op dit budget goed voorspeld zijn? Management Accounting kijkt vooral naar manieren om kosten te besparen in een onderneming. De technieken uit dit vak zijn de afgelopen jaren dan ook regelmatig toegepast bij bezuinigingsmaatregelen.

In het Reken Maar verslag nemen we je mee langs alle onderdelen van Management Accounting. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Meteen na het uitleggen van de stof maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat. In het Reken Maar verslag vind je verder een aantal volledige oude tentamens, zodat je de stof nog één keer in zijn geheel kunt oefenen.

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Management Accounting te halen!

 

Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.


Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!


Inhoud: Management Accounting - deel 2