• Economie - Deel 2

Economie - Deel 2

  • Model: RMBA1920-304
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €13,95€11,95

Economie- Deel 2

Economie is een heel nieuw vak binnen het eerste jaar van bedrijfskunde. In dit vak zul je kennis maken met de twee kanten van een economie namelijk het micro gedeelte en het macro gedeelte. Het eerste verslag van Reken Maar zal bestaan uit de stof van het eerste deeltentamen wat gaat over micro-economie. Deel 2 zal de stof zijn voor het tweede deeltentamen over macro-economie

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Economie te halen!

Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.

Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!

 Inhoud: Economie - Deel 2