• Finance Compleet

Finance Compleet

  • Model: RMBA1920-305
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €23,95€16,95

Finance - Compleet

In dit verslag gaan we aan de gang met de financiering van een bedrijf. Waar moet je dan aan denken? Stel dat Toyota een nieuwe auto op de markt wil brengen. Hoe komen ze aan het geld om dit te financieren? Een optie is het geld lenen van de bank, of het uitgeven van extra aandelen. Wat is slimmer voor Toyota? Een ander gedeelte van het Finance gedeelte zoomt in op aandelen. Hoe stel je nou een optimale aandelen portfolio samen als bankier? Je zult zien dat risico en rendement twee belangrijke factoren zijn in aandelenland. Willen we meer risico nemen en zo meer rendement behalen? Of ben je meer risicomijdend en neem je minder risico, met minder rendement als gevolg?

Onderschat dit deeltentamen niet! Het is echt een lastig onderdeel van het vak wat je niet met een middag studeren onder de knie hebt, ook niet voor een voldoende. Neem er dus de tijd voor, dan komt het helemaal goed.

Dit Reken Maar verslag is geschreven door dezelfde schrijver als Primaire Processen. In het Reken Maar verslag gaan we met jou alle verschillende onderdelen van de accounting één voor één af. We leggen ze uit aan je aan de hand van praktische voorbeelden, en laten je met oefenopgaven direct met de stof aan de gang gaan.

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Finance te halen!


Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.

Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!

Inhoud: Finance - Compleet