• Accounting - Compleet

Accounting - Compleet

  • Model: RMBA1920-203
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €23,95€16,95

BELANGRIJK - LEES DIT GOED!

We moeten even wat kwijt over dit vak. Zoals je waarschijnlijk wel weet, is de studie bedrijfskunde dit jaar drastisch omgegooid ten opzichte van vorig jaar. Sommige vakken zijn helemaal op de schop gegaan. Accounting is zo’n vak. Aangezien wij pas, net als jullie, aan het begin van het blok weten hoe het nieuwe vak eruit ziet, kunnen wij ook pas heel laat anticiperen op de verandering.

Bij accounting kwamen we erachter dat het vak omgegooid is. Niet zozeer qua stof, maar vooral de volgorde en de manier waarop de stof gegeven wordt. Doordat het vak maar een paar weken loopt en er ook nog eens 2 toetsen zijn, is het voor ons geen doen om een compleet nieuwe samenvatting te schrijven. We zouden dan namelijk het boekje pas in de laatste week van het blok kunnen uitbrengen, dat is erg kort dag om te leren voor de endterm en daarnaast hebben de studenten dan geen samenvatting voor de midterm.

We hebben daarom het volgende besloten. We brengen het boekje uit van vorig jaar. Deze heeft in de zomervakantie een update gehad. Alle stof staat er dus in, alleen niet in de goede volgorde. Doordat we dit boekje uitbrengen kun jij in ieder geval aan de slag voor de midterm.

Alle ontbrekende stof en eventuele gastcolleges die missen in het verslag worden gepubliceerd in een supplement. Dit supplement zullen we twee keer uitbrengen, zodat je voor elk deeltentamen een nieuw supplement hebt. Het eerste supplement kunnen jullie op dinsdag 12 november 2019 verwachten en het tweede supplement zal dinsdag 3 december 2019 gepubliceerd worden. Deze supplementen kun je op onze website www.rekenmaarverslagen.nl vinden.

Ter compensatie bieden we het boekje van vorig jaar in één boekje aan, en niet in twee zoals je van ons gewend bent. We geven je dus in feite 50% korting op dit vak. Iedereen die al een pre-order heeft gedaan, krijgt het teveel betaalde geld van ons terug. Je hoeft daar niets voor te doen.

Onze excuses voor het ongemak, we doen er echt alles aan om jullie zo goed mogelijk te helpen met jullie tentamens. Maar met zo’n jaar waarin alle vakken worden omgegooid, wordt het ons niet makkelijk gemaakt. We doen ons uiterste best, reken maar!

Houd het supplement dus in de gaten, dan weet je zeker dat je alle stof hebt wat je moet kennen!Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.


Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!

 

Inhoud: Accounting compleet