• Corporate Finance BA - Deel 1

Corporate Finance BA - Deel 1

  • Model: RMBA1920-403
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €13,95€11,95

Corporate Finance - deel 1

Corporate Finance gaat verder waar het Finance gedeelte van het eerstejaars vak Financiële Processen is gebleven. In Corporate Finance gaan we aan de gang met de financiering van een bedrijf. Waar moet je dan aan denken? Bijvoorbeeld de kapitaalstructuur: hoeveel vermogen in het bedrijf moet nou van aandeelhouders (eigen vermogen) komen en hoeveel moet je lenen van bijvoorbeeld een bank (vreemd vermogen). We gaan het hebben over onderwerpen als het dividendbeleid van een onderneming (is het verstandig om elk jaar dividend uit te keren, en hoeveel?), derivaten en opties. Twijfel jij om na je bachelor de master Finance & Investments te gaan doen? Lijkt het jou interessant om bij een bank aan de gang te gaan? Dan is dit het vak waar je goed op moet letten.

In het Reken Maar verslag gaan we met jou alle verschillende onderdelen van het vak één voor één af. We leggen ze uit aan je aan de hand van praktische voorbeelden, en laten je met oefenopgaven direct met de stof aan de gang gaan.

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Corporate Finance te halen!


Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.


Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!


Inhoud: Corporate Finance - deel 1