• Primaire Processen - Deel 1

Primaire Processen - Deel 1

  • Model: RMBA1920-403
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €13,95€11,95

Primaire Processen - Deel 1

Primaire Processen is hét struikelvak van het tweede trimester, maar tegelijkertijd één van de meest nuttige vakken die je zult krijgen gedurende je bachelor Bedrijfskunde. Primaire Processen houdt zich bezig met de werkvloer van een onderneming. Denk aan een brouwerij van Heineken, waar voor miljoenen euro's aan machines staan en soms wel honderden mensen aan het werk zijn. Wat is de slimste opstelling van de machines, en de werknemers? Hoe zorg je ervoor dat de producten die van de lopende band rollen van hoge kwaliteit zijn, en er niet te veel voorraad aanwezig is? Hoe voorspel je de vraag van Radler bier deze zomer? Hoe houd je de werknemers tevreden? Allemaal vragen die in het vak Primaire Processen worden beantwoord.

We zijn eerlijk tegen je: Primaire Processen is een breed vak met veel stof die weinig samenhang heeft. Denk aan allerlei verschillende "eilandjes" van stof. Het is daarom voor veel studenten lastig om de rode draad in het vak te volgen. In het Reken Maar verslag gaan we eiland hoppen. Oftewel, we gaan één voor één langs deze losse onderdelen aan stof. We gebruiken daarbij heel veel voorbeelden, zodat de stof veel meer gaat leven voor je. Het verslag staat vol met oefenopgaven, zodat je meteen nadat je de stof uitgelegd hebt gekregen ermee aan de gang gaat. In het Reken Maar verslag vind je verder een aantal volledige oude tentamens, zodat je de stof nog één keer in zijn geheel kunt oefenen.

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Primaire Processen te halen!


Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.


Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!


Inhoud: Primaire Processen - deel 1