• Statistiek - Deel 2

Statistiek - Deel 2

  • Model: RMBA1920-302
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €13,95€11,95

Statistiek - Deel 2

Statistiek is een vak dat je in elke studie terug ziet komen, van psychologie tot bedrijfskunde, en helpt om een uitspraak te kunnen doen over een situatie in de werkelijkheid. Hoe groot is de kans dat een willekeurige klant bij de McDonalds een McKroket besteld? Of, als je weet dat er gemiddeld 500 McKroketten worden verkocht, wat is de kans dat er op een willekeurige dag meer dan 700 worden verkocht? Het zijn dit soort praktische vragen die je leert beantwoorden in het vak Statistiek.

In het Reken Maar verslag nemen we je mee langs alle onderdelen van het vak Statistiek. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. Meteen na het uitleggen van de stof maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat. In het Reken Maar verslag vind je verder een aantal volledige oude tentamens, zodat je de stof nog één keer in zijn geheel kunt oefenen.

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Statistiek te halen!


Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.


Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!


Inhoud: Statistiek - deel 2