• Human Resource Management - Deel 1

Human Resource Management - Deel 1

  • Model: RMBA2021-503
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €13,95€11,95

Human Resource Management - Deel 1

Het vak Human Resource Management houdt zich bezig met hoe je personeel effectief kunt managen. Het omvat beleidslijnen, praktijken en systemen die het gedrag, de attitudes en prestaties van werknemers beïnvloeden. Voorbeelden hiervan zijn de werving en selectie, training en het verloop van personeel.

Het tentamen zal 60% van het eindcijfer beslaan en bestaan uit 40 multiple-choice vragen en twee (open!) bonusvragen. Het tentamen zal voor het grootste deel uit theorievragen bestaan, maar bij sommige vragen moet je de stof van het vak kunnen toepassen in korte cases.

In het Reken Maar verslag van Human Resource Management nemen we de stof van het vak stap voor stap met je door. We leggen de stof duidelijk uit met veel voorbeelden. In de stamppagina's hebben we alle stof die je in je hoofd moet stampen, nog eens op een rijtje gezet voor je. Daarna maak je oefenopgaven over de stof die je zojuist hebt gelezen, zodat je meteen met de stof aan de gang gaat. Ten slotte kun je door middel van representatieve oefententamens nog één keer de stof oefenen voordat je de tentamenzaal in gaat.

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om Human Resource Management te halen!


Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we je verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.

Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!

Inhoud: Human Resource Management deel 1