• ORMO - Deel 2

ORMO - Deel 2

  • Model: RMBA1920-402
  • Beschikbaarheid:
    Op voorraad
  • €13,95€11,95

ORMO - Deel 2

Dit Reken Maar verslag bevat de stof die benodigd is voor deeltentamen 2 van ORMO, namelijk het gedeelte over Lineair Programmeren. We leggen het lineair programmeren stap voor stap aan je uit, benoemen de meest gemaakte fouten (dit gedeelte kenmerkt zich door veel kleine valkuilen) en laten je door middel van veel oude tentamenopgaven direct met de stof aan de gang gaan. Ten slotte vind je in dit Reken Maar verslag twee volledige oud-tentamens over het onderdeel Lineair Programmeren, zodat je de stof nog één keer in zijn geheel kunt oefenen en je klaar bent om het vak met een mooi cijfer af te sluiten!

Kortom, het Reken Maar verslag is alles wat je nodig hebt om ORMO te halen!


Bezorging

Je verslagen voor 13:00 besteld? Wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag naar je opgestuurd worden. Bestel je na 13:00, dan versturen we het verslag de volgende werkdag. Voor het versturen rekenen we een tarief van €1,95 per verzending.  Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL. Het kan dus voorkomen dat het verslag een dag later dan gepland arriveert.


Tips?

Help ons om te verbeteren! Heb je feedback over het verslag, een advies voor de website, of gewoon een algemene tip waarmee we nog beter kunnen worden? Alsjeblieft, laat het weten op info@rekenmaarverslagen.nl. Je helpt ons er mee, maar ook je medestudenten in de toekomst. Wij waarderen het enorm als je mee wilt denken met ons! Reken Maar!


Inhoud: ORMO deel 2