Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice: klantenservice@rekenmaarverslagen.nl. We proberen je vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.


Vraag: Wanneer heb ik mijn bestelling binnen?

Antwoord: Indien je voor 13:00 hebt besteld, verzenden we je pakket dezelfde dag nog. Bestel je na 13:00 uur, dan verzenden we je pakket de volgende dag. We werken daarbij met PostNL. Indien PostNL niet faalt heb je het pakket de volgende werkdag in huis. 


Vraag: Ik heb nog niets ontvangen. Wat moet ik doen?

Antwoord: Over het algemeen heb je het pakket de volgende werkdag in huis, indien je voor 13:00 hebt besteld. Het kan echter zijn dat dit een dagje langer duurt. Wanneer je na meer dan 2 werkdagen nog niets ontvangen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze zoekt voor je uit waar het probleem zich bevindt, en probeert het probleem op te lossen. Stuur gerust een mail naar klantenservice@rekenmaarverslagen.nl


Vraag: Hoe werkt dat precies met die supplementen?

Antwoord: Wij hebben ervoor gekozen om de samenvattingen vroeg in het trimester uit te brengen, zodat je zo snel mogelijk aan de gang kunt met studeren. Dat heeft een nadeel: het kan zijn dat een vak veranderd is ten opzichte van vorig jaar. Die veranderingen zetten we in een supplement. 

Een supplement kun je gratis downloaden op onze website. Ga naar het tabblad Supplementen, hier zie je alle supplementen als product staan. Als je op zo'n product klikt, zie je in de beschrijving van het product de tekst "Download je supplement hier." Het woord "hier" is een link naar het supplement. Laat je niet in de war brengen doordat er "Out of Stock" bij staat, dit heeft er niets mee te maken. 


Vraag: Hoe werkt een pre-order precies?

Antwoord: Als je een pre-order doet, dan heb je als eerste je samenvattingen binnen! De verslagen worden naar je verstuurd zodra ze beschikbaar zijn. We houden hierbij een releasedatum aan, die we aangeven op de productpagina van het Reken Maar verslag. Als je een pre-order hebt gedaan, worden de verslagen op de releasedatum naar je verzonden. 


Vraag: Hoe zit het met de verzendkosten?

Antwoord: Voor het verzenden betaal je een bijdrage van €2,95 per verzending. Dit tarief ligt lager dan het werkelijke posttarief, en omdat onze verslagen vrij dik (= zwaar) zijn schieten we hierbij in. We willen echter dat hoge verzendkosten geen reden zijn voor jou om geen verslag aan te schaffen. Echter, omdat wij met normale brievenbuspost versturen kunnen er niet meer dan 4 verslagen in een envelop. Vandaar dat we per 4 boekjes versturen. Indien je een bestelling doet met 4 boekjes, zijn de kosten €2,95. Bestel je 8 of minder boekjes, dan zijn de kosten €5,90. Bestel je 12 boekjes, dan zijn de kosten €8,85, enzovoorts.


Vraag: Kunnen de samenvattingen ook buiten Nederland bezorgd worden?

Antwoord: Jazeker, maar de verzendkosten zijn dan wel een stuk hoger. Wij berekenen de internationale standaardtarieven van PostNL. Op het moment van schrijven is dat 9 euro voor een envelop van 2 kilogram (= 4 samenvattingen). Bestel je 8 of minder boekjes, dan zijn de kosten €18.00. Bestel je 12 boekjes, dan zijn de kosten €27.00, enzovoorts.