Over Reken Maar Verslagen

Wij zijn Reken Maar Verslagen B.V., de marktleider in samenvattingen voor Bedrijfskunde, IBA, Economie en IBEB op de Erasmus Universiteit. 

Visie

Reken Maar Verslagen wilt alle studenten Bedrijfskunde, IBA, Economie en IBEB op de Erasmus Universiteit Rotterdam helpen om hun vakken te halen. Wij maken de vakken gemakkelijker (1) en leuker (2) om te studeren. Succes betekent voor ons niet alleen dat een student met niets anders dan een Reken Maar verslag zijn tentamens haalt; wij vinden het een kick wanneer studenten door het Reken Maar verslag het vak leuker en interessanter zijn gaan vinden dan wanneer ze naar colleges waren gegaan.

Kernwoorden van Reken Maar zijn: superieure kwaliteit, klantvriendelijk, doeltreffend en efficiënt.

 

Missie

Wij willen de positie als marktleider op de Erasmus Universiteit vasthouden de komende jaren, en de studenten blijven helpen met het halen van hun vakken. Dit doen wij door alleen de aller- allerbeste studenten aan te nemen en een uitstekende klantenservice te voeren. Kwaliteit is ons speerpunt, wij willen de allerbeste kwaliteit samenvattingen leveren in de markt. Onze samenvattingen moeten met kop en schouders uitsteken boven andere samenvattingen. Daarnaast willen we dat onze werknemers trots zijn om voor Reken Maar te mogen werken, en ze hun werk met plezier doen. Reken Maar is immers een leeg karkas zonder haar medewerkers, door goed werk goed te belonen trekken we alleen de allerbeste studenten aan.

 

Oprichting van Reken Maar Verslagen B.V.

Reken Maar Verslagen is in april 2015 opgericht door Jeroen Willemsen, vanuit zijn studentenkamertje. Jeroen heeft zijn bachelor Bedrijfskunde cum-laude afgerond aan de Erasmus Universiteit en is met Reken Maar Verslagen begonnen uit frustratie omdat de kwaliteit van samenvattingen van rekenvakken van andere partijen bedroevend slecht was. Wat begon met een tweedehands printer en elke dag met een boodschappentas vol samenvattingen naar het postkantoor sjouwen, is nu een bedrijf waar 70 studenten voor werken en waar tienduizenden samenvattingen per jaar worden verkocht. 

In het eerste collegejaar 2015-2016 heeft Reken Maar alle rekenvakken van de studies Bedrijfskunde en International Business Administration (IBA) van de Erasmus Universiteit gepubliceerd. Vanaf het collegejaar 2016-2017 worden ook alle rekenvakken van de studie Economie & Bedrijfseconomie samengevat, en in 2017-2018 werd de Reken Maar - Theorie lijn opgezet. 

De komende jaren willen we onze marktleiderspositie op de Erasmus Universiteit versterken, en daarnaast met andere merken samenvattingen uitbrengen voor de middelbare school. 


KVK: 72013923

BTW: 858944546B01