Voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis

Met Reken Maar haal je jouw tentamen. Reken maar!

Welkom bij Reken Maar Verslagen!

Wij zijn Reken Maar Verslagen, aangenaam! 

Hierbij een korte update in verband met het Corona-virus. Het is nog altijd mogelijk om gedurende deze periode bij ons je verslagen te bestellen. Om je een beetje bezig te houden in deze saaie periode, hebben we ook alle verslagen voor de herkansingen vast online gezet!

Omdat de Studystore momenteel gesloten is, is het helaas niet mogelijk om daar samenvattingen te kopen.


Wat is een Reken Maar Verslag?

Wat is een Reken Maar verslag eigenlijk? Reken Maar verslagen zijn samenvattingen van alle vakken van Bedrijfskunde, IBA, Economie en IBEB. Eigenlijk is het woord samenvatting zelfs nog te kort door de bocht om onze verslagen te beschrijven. Het is een compleet lespakket met oefenvragen, stamppagina's, oude tentamens en begrippenlijsten.

De structuur van een Reken Maar verslag is simpel. Allereerst leggen wij de stof stap voor stap aan je uit, en proberen daarbij zoveel mogelijk voorbeelden te gebruiken. Na de uitleg ga je direct aan de slag met oefenopgaven en oud- tentamenopgaven over het onderwerp dat je net uitgelegd hebt gekregen. Zo ga je direct met de stof aan de gang! Ten slotte vind je in het Reken Maar verslag oefententamens gebaseerd op de tentamens van voorgaande jaren, zodat je nog één keer alle stof kunt oefenen en je klaar bent om de tentamenzaal in te gaan. Wil je alles nog net even één laatste keer doorkijken? Dan vind je achter ieder hoofdstuk een stamppagina met alle rijtjes en begrippen en helemaal achterin het boekje zelfs een begrippenlijst voorzien van de uitleg en een voorbeeld van een begrip!

Kortom, Reken Maar is alles wat je nodig hebt om je tentamen te halen!


 

Al onze verslagen vind je bovenaan deze pagina.